ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть змагання зі спортивного туризму

|

2 жовтня у Львові в районі стадіону «Україна» відбудуться змагання зі спортивного туризму, присвячені Всесвітньому дню туризму, – повідомив сьогодні на прес-конференція голова Львівської міської федерації туризму Тарас Блистів.

Змагання відбуватимуться з пішохідного та велотуризму. За словами Тараса Блистіва, позмагатись може кожен охочий. Туристичне спорядження та екіпірування організатори надаватимуть безкоштовно. На цей момент уже заявилося 12 команд. Очікується Загальна близько 80-100 учасників, але, на думку Тараса Блистіва, цю цифру можуть подвоїти випадкові перехожі.

Змагання з велотуризму проводитимуться на полегшених дистанціях другого класу (фігурне водіння велосипеда, тріал, велокрос). Окремо проводитимуться старти з велоорієнтування. Учасники змагатимуться в особистому та у командному заліках.

У пішохідному туризмі змагання проводитимуться на дистанції першого класу із самонаведенням окремих етапів.У команді, що складатиметься із 4-х чоловік, обов’язково повинна бути хоча б одна жінка.

Для учасників цих змагань не буде вікового обмеження, хоча на даний момент, за словами Блистіва, очікується в основному, особи школярі та студенти.

Організаторами змагань зі спортивного туризму виступили відділ спорту управління культури Львівської міськради, Львівська міська федерація туризму при підтримці магазину спортивного спорядження «Команчеро», повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *