ОСТАННІ НОВИНИ

"Пора" шукатиме кандидатів до своїх виборчих списків на некомерційній основі

|

„Пора” в жодному разі не буде партією бізнесменів” – заявив сьогодні під час прес-конференції голова Львівської міської організації громадянської партії „Пора” Маркіян Іващишин. Він також запевнив, що партія категорично не буде продавати місця у своїх виборчих списках.

„Пора” планує брати активну участь у виборчому процесі на всіх рівнях – від Верховної до районних рад – заявив керівник обласної організації партії Дем’ян Малярчук. Він визнав, що наразі партія не володіє достатнім людським ресурсом, аби забезпечити необхідну кількість кандидатів до місцевих рад, до того ж не всі члени партії планують стати депутатами. Однак списки потенційних депутатів уже починають формуватися, і партія продовжує пошук достойних та професійних людей, які б могли стати народними обранцями під брендом «Пори».

Маркіян Іващишин запевнив також, що найближчим часом буде прийняте рішення про принцип ротаційності депутатів від «Пори». Вони повинні пропрацювати 2,5 роки, а потім звільнити місце для інших депутатів з партійного списку. На його думку, це дозволить залучити якомога більше людей до праці на благо суспільства, а також сприяти відкритості та прозорості партії.

Місцеве керівництво «Пори» оптимістично налаштоване стосовно її перспектив на виборахо. «За кого ж іще голосувати?» – риторично запитав журналістів Дем’ян Малярчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *