ОСТАННІ НОВИНИ

КУН не поспішає виключати Тершовчина з партії

|

Провід Конгресу українських націоналістів прийняв рішення не виключати колишнього міського голову Самбора Тараса Тершовчина з лав партії, – заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова ЛОО КУН Михайло Вовк.

За його словами, вирішено чекати рішення суду, а вже після цього партійці скажуть своє остаточне слово. Разом з тим Михайло Вовк зазначив, що передачу нардепа Ярослава Кендзьора на Львівському телебаченні, в якій йшлося про факти вимагання міським головою у підприємця 5 тис. доларів США хабара, інакше як телешоу не назвеш. На його думку, Я.Кендзьору теж треба думати над тим, що випускати в ефір. З приводу згаданої програми М.Вовк мав з Я.Кендзьором розмову.

Голову ЛОО КУН також дивує, чому Т.Тершовчина не випустили під заставу до суду. Разом з тим М.Вовк відверто зізнається, що події навколо колишнього міського голови Самбора – великий удар для організації, навіть при тому, що його вина ще не доказана у суді. Проте, як зазначив М.Вовк, зберігати чистоту партійних рядів ніколи не давалося легко будь-якій партійній структурі і у всі часи. Хоч над авторитетом своєї організації КУН працював і працює дуже серйозно.

Щодо грошей на машину для КУН, на яку нібито вимагав долари міський голова у підприємця, то М.Вовк зазначив, що авто для обласної організації куплене уже давно. Легковик організація отримала від своєї центральної структури КУНу, як краща політична партія обласного рівня. У той час такі машини отримало 10 кращих політичних структур у всій Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *