ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум порятунку Львова вимагає від міської ради сформувати новий виконком

|

Громадський форум порятунку Львова вимагає від депутатів Львівської міської ради якнайскоріше сформувати новий склад виконкому, до якого б мали увійти професіонали, що користуються авторитетом у громади міста. Таке рішення члени форуму прийняли сьогодні під час засідання в Палаці мистецтв.

Окрім цього, Громадський форум звернувся до в.о. міського голови Львова з пропозицією створити громадську наглядову консультаційну раду, яка допомагатиме вирішувати найгостріші проблеми міста.

Члени Форуму також планують розробити стратегічний план розвитку міста і в найближчому часі представити його міській владі.

„Сьогодні ми вирішили лише одну проблему – проблему мерства. Але ще залишається проблема співпраці громади і влади. Форум має створити орган, який контролюватиме подальші події у міській раді”, – заявив голова об’єднання вільних профспілок освіти та науки Львівщини Андрій Соколов.

Він також застеріг членів форуму від того, що колишній міський голова залишив після себе стару команду. „Нам не можна розслаблятися, адже Буняк залишив за собою складний наслідок не тільки у господарці міста, він залишив свою команду”, – додав А.Соколов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *