ОСТАННІ НОВИНИ

Представники обласних осередків політпартій розповіли про тактичні дії низових осередків

|

Тактичні дії низових осередків політичних партій напередодні парламентських виборів 2006 року обговорили сьогодні представники обласних осередків ВО „Батьківщина”, СДПУ(о), СПУ та УРП „Собор”, а також голова ЛОГО „Комітету виборців України” у Львівському прес-клубі реформ.

Секретар Львівського обкому СПУ Юрій Назар зокрема наголосив, що соціалісти йтимуть на парламетські вибори самостійно, а відтак переконані в успішних результатах. За його словами, на сьогодні на Львівщині нараховується понад п’ять тисяч членів СПУ, в листопаді очікується збільшення їх кількості до шести тисяч і більше. Саме з цих членів львівські соціалісти планують створити первинні партійні організації у тих населених пунктах, де будуть виборчі дільниці. Крім цього пан Назар повідомив, що соціалісти області ведуть активну роботу із перевірки списків виборців.

Що ж стосується тактичних дій ЛОО УРП „Собор”, то, за словами заступника голови обласної організації Віталія Ілика, його однопартійці на Львівщині підтримують позицію фракції УРП „Собор” у Верховній Раді, а на парламентські вибори йтимуть у блоці з „Батьківщиною”. Причиною таких рішень є нещодавно підписаний Меморандум між Ющенком та Януковичем. Крім цього пан Ілик зазначив, що сьогодні у партії на Львівщині важкі часи, оскільки міська організація вже тривалий час існує без голови.

Юрисконсульт ЛОО ВО „Батьківщина” Ігор Кравчук схвально поставився до слів Віталія Ілика стосовно блокування.

Що ж стосується заступника секретаря ЛОО СДПУ(о) Андрія Карпінського, то він був доволі мовчазним і тактичні дії низових осередків своєї партії повідомляти відмовився. Він зазначив, що СДПУ(о) на сьогодні єдина справді опозиційна партія, а питання щодо блокування буде вирішене на її з ’їзді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *