ОСТАННІ НОВИНИ

КВУ хвилює формування списків виборців на Львівщині

|

ЛОГО „Комітет виборців України” турбує процес формування списків виборців на Львівщині напередодні виборів. За словами голови обласної організації Романа Кошового, списки, сформовані до 1 жовтня, будуть неякісними, відтак значною є потреба їх уточнення. Про це він повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львівському прес-клубі реформ.

„Ці списки будуть неякісні, оскільки їх формують нашвидкоруч. Проте ми зможемо їх уточнити до 1 листопада, і це значною мірою на виборчий процес вплинути не повинно”, – зазначив пан Кошовий.

Як зазначив голова ЛОГО „Комітету виборців України” Роман Кошовий, передвиборча ситуація на Львівщині, як і в цілому по Україні, досить динамічна.

Крім цього він повідомив, що виборців хвилює підписання Меморандуму між Ющенком та Януковичем, а особливо пункт про амністію порушникам виборочого законодавства. Що ж стосується політичних партій та блоків, то Роман Кошовий зазначив, що на цих парламентських перегонах буде дуже мало ідеологічних партій, а переважатимуть блоки політичних лідерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *