ОСТАННІ НОВИНИ

Голосування про припинення повноважень Буняка буде таємним

|

Голосувати за дострокове припинення повноважень міського голови депутати будуть у таємному режимі. Таке рішення було ухвалено більшістю голосів. Пропозиція від фракції „Батьківщина” про поіменне голосування, яку озвучив депутат Андрій Лозинський, набрала лише 13 голосів „за”. Водночас, депутати затвердили форму бюлетня для голосування.

У бюлетні стоїть тільке одне питання: „Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень міського голови Львова?”. Зараз бюлетені розмножують, а коли вони будуть готові, то розпочнеться голосування.

А тим часом в сесійній залі триває обговорення. У ньому взяв участь народний депутат України Ярослав Кендзьор. Він зазначив, що місто зачекалося сьогоднішньої сесії і депутати можуть зробити найціннійший подарунок громаді Львова, прийнявши це рішення.

Любомир Буняк, виступ якого зараз триває у залі, заявив, що він не востаннє піднімається на трибуну у цій залі і ще раз наголосив, що все від самого початку, це фальсифікація. Все, що відбувається у сесійному залі, він назвав театром абсурду. За його словами, „йдеться не про його особу, а про те, що до влади рветься політична шпана”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *