ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада розглядає питання про дострокове припинення повноваження міського голови

|

Депутати міської ради розглядають питання про дострокове припинення повноважень міського голови, передає кореспондент „Львівського порталу” із сесійної зали. Це питання було внесено у порядок денний. „За” порядок денний в цілому проголосувало 70 депутатів.

З інформацією з цього приводу виступив депутат Володимир Зафійовський. Він заявив, що міська рада має достатньо підстав для того, щоби ставити питання таким радикальним чином. Зокрема, він звинуватив міського голову в ігноруванні виконання ухвал міської ради, ігноруванні рішень судів та недотриманні норм чинного законодавства у роботі виконкому.

< P>Щодо останнього, то В.Зафійовський навів такі приклади, як конфлікт навколо Галицького ринку, щодо земельної ділянки ВАТ „Іскра” та рішення виконкому з приводу відбудови Високого Замку. Крім того, міському голові закидають прийняття рішень, які виходять поза межі його компетенції – зокрема, йдеться про затвердження на посаді заступника голови Василя Склярського без погодження з радою. В.Зафійовський запропонував провести голосування з даного приводу у таємному режимі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *