ОСТАННІ НОВИНИ

У промисловості на інвестиційний ярмарок виставлять проектів на майже 4 млрд. доларів

|

У галузі промисловості на п’ятому інвестиційному ярмарку виставлять проекти, загальна вартість яких складатиме близько чотирьох мільярдів доларів, повідомив під час прес-конференції начальник головного управління промислової політики ЛОДА Ростислав Сорока.

Одним із ключових проектів Р.Сорока називає будівництво нафтопереробного заводу у Бродах. На інвестиційному ярмарку буде представлено проект першої черги цього проекту, вартістю понад 1,5 млрд. доларів. За словами Р.Сороки, цим проектом зацікавилися інозмені інвестори, які уже певні кроки зробили для реалізації задуму. Начальник управління припустив, що під час ярмарку може бути підписано угоду, але це ще остаточно не вирішено.

Також може бути підписано угоду з новим інвестором в будівництво концесійної аавтодороги “Кравковець-Львів”, адже іспансmкий концерн, з яким підписували угоду під час форуму два роки тому, не виконав умови угоди і тому консорціум “Трансмагістраль” змушений був розірвати договір.

Окрім цих двох масштабних проектів на ярмарку будуть представлені ще й проекти відновлення виробництва на Новороздільському заводі складних мінеральних добрив і на комбінаті “Полімінерал” у Стебнику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *