ОСТАННІ НОВИНИ

Зустрічі з Олійником ще не було – Кужелюк

|

Зустріч депутатів Львівської міської ради, міського голови Львова Любомира Буняка та керівника Львівської облдержадміністрації Петра Олійника, яка була запланована на сьогодні, не відбулася. Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк охарактеризував процес примирення депутатського корпусу та міського голови Львова як „в’ялобіжучий».

У коментарі кореспонденту „Львівського порталу” Юрій Кужелюк повідомив, що до порядку денного завтрашнього позачергового пленарного засідання міської ради увійшло близько 148 питань. „Ми продовжуємо наполягати на своєму – пропонуємо внести питання про стан підготовки міста до зими, про хід виконання міського бюджету, а також питання про виконання міським головою ухвал міської ради”, – додав Ю.Кужелюк.

Пан Кужелюк також не виключив можливості появи керівника області П.Олійника завтра на сесії. „Прогнозувати нічого не можу, але траба вже з того якось виходити”, – наголосив депутат.

Нагадаємо, пленарне засідання 16-ї сесії Львівської міської ради депутати не могли розпочати вжде з трьох спроб. Востаннє на засідання з’явилося лише 40 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *