ОСТАННІ НОВИНИ

Гринів уже не директор інституту стратегічних досліджень

|

Президент України Віктор Ющенко звільнив Гриніва з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень. Про це мовиться в указі №1328/2005 від 23 вересня.

«Звільнити Гриніва Ігоря Олексійовича з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень», – мовиться в указі.

44-річний Гринів працював директором НІСД з 14 лютого.

Ігор Гринів – депутат Верховної Ради від фракції партії «Реформи і порядок», входить до Комітету Ради у закордонних справах.Народився у Львові, закінчив хімічний факультет Львівського державного університету ім. І.Франка (1983 р.) та юридичний факультетКиївського національного університету ім. Т.Шевченка (1996 р.).

У 1989-90 рр. – секретар з питань національного відродження Львівського МК ЛКСМУ. У 1988 – голова, громадського об`єднання “Товариство Лева”. У 1988 р. – член ради “Меморіалу”. З 1989 р. – один з засновників НРУ, член Великої ради Руху. З 1994 – член ради об`єднання “Нова хвиля”.

Як повідомлялося, Національний інститут стратегічних досліджень дає наукові рекомендації Президенту й іншим державним органам. Він проводить експертизу законопроектів і правових актів, а також координує наукові дослідження з питань національної безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *