ОСТАННІ НОВИНИ

НРУ бачить Шмідта головним аграрієм України

|

Народний Рух України пропонує Романа Шмідта на посаду міністра з аграрної політики. Про це в коментарі „Прес-Тайм” заявив народний депутат, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор. „Була Рухівська пропозиція Романа Шмідта щодо міністерства агрополітики. Сьогодні у нас має відбутися консультація з прем’єр-міністром з цього приводу”, – сказав він.

Ярослав Кендзьор також зазначив, що прем’єр-міністр цього разу буде обачним щодо підбору кандидатур в Кабінет міністрів. „Я думаю, що зараз і Президент, і новий прем’єр-міністр будуть дуже обачними щодо принципів формування уряду. Якщо знову взяти до уваги якісь квоти , дуже наполегливі прохання тої чи іншої фракції чи політичної партії, ми знову можемо нарватися на такий варіант уряду який ми вже мали і який президентові довелось відправити у відставку”, ― додав він. Роман Шмідт у свій час обіймав посаду заступника міністра аграрної політики.

Роман Шмідт народився 20 квітня 1951 року у с. Старий Милятин Буського району Львівської області.Закінчив Львівський зооветеринарний інститут по спеціальності зоотехнія. Вчений-зоотехнік, кандидат біологічних наук.Працював зоотехніком, головним зоотехніком у колгоспах Львівської області.

З 1975 по 1993 рік – аспірант, асистент, доцент кафедри Львівського зооветеринарного інституту.

З 1993 р. – на різних посадах в органах державного управління.У 1997-98 рр. – заступник голови Львівської обласної держадміністрації.У 2000-01 рр. – заступник Міністра аграрної політики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *