ОСТАННІ НОВИНИ

В обласному офісі “Батьківщини” буде кімната, присвячена лідеру партії

|

Кімнату, присвячену лідеру “Батьківщини” Юлії Тимошенко, мають намір організувати її львівські однопартійці в приміщенні обласного осередку. Як повідомив голова ЛОО “Батьківщина” Іван Денькович, до нього звертаються люди, які самі виготовляють художні та ужиткові речі, пов’язані з лідеркою БЮТ, або присвячені їй.

Так в офісі уже стоїть фотопортрет Тимошенко у повний зріст, наклеєний на гіпсокартон. За словами І.Деньковича, цей портрет виготовив і подарував підприємець із Трускавця, який займається виготовленням зовнішньої реклами.

Ще один підприємець зі Львова виготовив спеціально для Юлії Тимошенко помаранчеві чоботи і дуже переймався, коли взнав, що вони на два розміри менші, аніж треба.

Крім того, художник із Миколаївського району виліпив погруддя екс-прем’єра і деякі партійці вже хочуть його викупити. І.Денькович переконаний, що експонатів у цій кімнаті не бракуватиме, бо «люди у Львівській області люблять Юлію Володимирівну». До речі, за словами І.Деньковича, цілком можливо, що пані Тимошенко навідається до Львова вже у жовтні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *