ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує перший спортивний турнір священиків УГКЦ

|

Сьогодні на стадіоні «Скіф» Львівського інституту фізичної культури вперше за часів існування незалежності України стартує спортивний турнір між священиками УГКЦ Львівської області, — повідомив сьогодні під час прес-конференції отець церкви Святого Папи Климентія Мирослав Ших.

Перед спортивним турніром священиків відбудуться футбольні змагання між парафіянами 10 греко-католицьких деканатів Львівщини. За регламентом футбольний матч відбуватиметься 30 хвилин. Священики гратимуть два тайми по 40 хвилин.

Окрім футболу, в програму спортивного турніру включені легка атлетика (біг на 100 м, 400 м та естафета 4х100 м), шахи, шашки, гирьовий спорт. За словами о. Михайла Шиха, з метою пропаганди турніру уже ведуться переговори з львівським обласним відділом спорту на предмет залучення до шахових змагань відомих львівських гросмейстерів. Турніри з тих видів спорту, котрі можна провести у закритих приміщеннях, відбудуться у другій половині осені. Цілком ймовірно, що змагання з шахів, шашок та гирьового спорту проводитимуться у церкві Св. Папи Климентія. Змагання планують завершити до кінця цього року.

О. Михайло Ших не виключає, що в майбутньому на подібних змаганнях виступатимуть священики не лише греко-католицької конфесії, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *