ОСТАННІ НОВИНИ

Президент призначив Васюника першим заступником Голови СП

|

Президент України Віктор Ющенко ліквідував посади Державного секретаря і першого помічника Президента. Відтак він підписав указ про деякі особливості діяльності Секретаріату Президента, відповідно до якого очолювати СП буде Голова, який матиме двох заступників, один з яких буде першим. Першим заступником Голови СП Ющенко призначив Івана Васюника.

Таким чином Ющенко ліквідував посади двох перших заступників Держсекретаря і 4 заступників, повідомляє proUA .

Нагадаємо, що Віктор Ющенко 5 вересня призначив Івана Васюника виконувачем обов’язки Державного секретаря України.

Іван Васюник був призначений першим заступником Державного секретаря України 18 березня. До цього– народний депутат України, член фракції „Наша Україна”. Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу за списком блоку політичних партій «Блок Віктора Ющенка «Наша Україна». Порядковий номер у списку – 43. Член парламентського комітету з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій.

Народився 7 липня 1959 року в смт. Великий Любінь Городоцького району Львівської області. Навчався та викладав на економічному факультеті Львівського державного університету імені Івана Франка. За фахом — інженер – економіст, кандидат економічних наук.

З 1981 по 1985 рр. обіймав посаду секретаря комітету комсомолу університету.

У 1994-2000 рр. генеральний директор, ректор, з 2002 р. — Почесний голова Львівського інституту менеджменту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *