ОСТАННІ НОВИНИ

Пропрезидентська більшість стала президентською

|

До оголошеної зранку більшості в обласній раді приєдналися й “Батьківщина” та ХДС. Таким був вислід перемовин між керівництвом обласної ради та керівниками фракцій. Відтак лише група “Соціальна справедливість” залишаєтьcя поза цим утворенням.

Відтак певну конфліктність в залі було вичерпано, а на другу годину замість сесії відбудуться депутатські збори, під час яких будуть обговорені нагальні питання життєдіяльності депутатського корпусу – від нових політичних обставин до порядку денного, частину питань з якого можуть запропонувати забрати. Відтак сесійне засідання буде продовжене наступного тижня.

Коментуючи результати цього засідання, голова обласної адміністрації Петро Олійник зазначив журналістам, що “країні потрібна стабільність як у Києві, так і в регіонах”. Тим більше, підкреслив голова ЛОДА, у регіоні, який є одним із визначальних для долі України, потрібно приймати консолідовані рішення. “Не потрібно сьогодні вискакувати будь-кому з емоційними заявами і звинуваченнями і станом на цю хвилину є всі перспективи для консолідації та взаєморозуміння”, – сказав П.Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *