ОСТАННІ НОВИНИ

Третя спроба розпочати засідання міської ради не вдалася

|

Пленарне засідання 16-ї сесії Львівської міської ради не вдалося розпочати і з третьої спроби. Цього разу через брак кворуму – сьогодні на робоче місце з ’ явилося лише 40 депутатів.

На початку засідання депутат міської ради Роман Зафійовський зачитав звернення до міського голови, під яким підписалося 40 міських обранців. Депутати в черговий раз звернулися до Любомира Буняка з вимогою включити до порядку денного питання про стан підготовки міста до зими, про хід виконання міського бюджету, а також питання про виконання міським головою ухвал міської ради. Свої вимоги підписанти мотивували ст. 46

ЗУ „Про місцеве самоврядування”.

У відповідь міський голова заявив, що він непідзвітний та непідконтрольний раді та порадив депутатам ретельніше вивчати українське законодавство. „Про виконання ухвал я звітувати не буду”, – наголосив Любомир Костянтинович.

Окрім цього, міський голова звинуватив окремих депутатів у байдужому ставленні до господарських проблем міста. „У нас назбиралося понад 500 невирішених питань. Однак, так званих борців це не хвилює. Їм треба політичних вистав. Вони сьогодні навіть не присутні в залі. А заручником ситуації стало місто”, – додав Л.Буняк.

У свою чергу депутат міської ради Юрій Кужелюк завив, що вихід можна знайти з будь-якої ситуації. „Тільки на це потрібна добра воля”, – заявив він.

У підсумку депутати погодилися зробити ще одну спробу та розпочати пленарне засідання у вівторок, 27 вересня. За словами міського голови, порядок денний складатиметься лише з кількох найважливіших питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *