ОСТАННІ НОВИНИ

В облраді проголошено про створення пропрезидентської більшості

|

В обласній раді проголошено про створення пропрезидентської більшості. Заяву про це виголосила депутат від Сокальського району Марія Христинич. За її словами, до цієї більшості увійшли фракції „Наша Україна”, „Народна партія”, УНП і джепутатська група позафракційних.

Новостворена більшість підписала політичну угоду про співпрацю з ЛОДА. Лідер фракції „Наша Україна” Олесь Лемішко заявив, що таким чином Львівська обласна рада показала шлях до виходу із теперішньої ситуації в державі, тобто створення пропрезидентської більшості. Крім того він запропонував не проводити сьогодні сесію і перенести її. Натомість Лемішко висловив пропозицію провести зустріч між фракціями, щоби обговорити ситуацію, яка склалася після проголошення більшості, а потім вийти на засідання з угодженими позиціями.

Натомість представник партії „Батьківщина” Михайло Барбара сказав, що йому прикро з того приводу, що депутати облради три з половиною роки йшли пліч-о-пліч, а тепер перелом у верхах пішов і на обласний рівень. „Я би не хотів, щоби ми, як казав Олександр Олесь, гризлись, як собаки, і сварились, як коти”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *