ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде ІХ Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль

|

З другого по дев’яте жовтня у Львові пройде ІХ Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль, передає прес-служба Львівської ОДА. У програмі заходу – змагання з восьми видів спорту (міні-футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс, бадмінтон, шахи, легка атлетика, армреслінг), науково-практична конференція, тематичні круглі столи, культурна програма та ін. Урочисте відкриття фестивалю планується 3 жовтня у Палаці спорту “Будівельник” (вул..Керченська,8).

Усі заходи фестивалю спрямовані на аматорську молодь, тобто на широкі верстви, що робить його доступним та популярним. Серед основних очікуваних результатів проведення ІХ Всеукраїнського студентського фестивалю є залучення молоді до здорового способу життя та формування позитивних життєвих цінностей.

Для учасників фестивалю передбачаються екскурсії музеями Львова, відвідини академічного театру опери та балету ім.Соломії Крушельницької, органного залу, театру ім.М.Заньковецької, вечір відпочинку у клубі “Пікассо”. Завершиться фестиваль урочистим гала-концертом у парку ім.Б.Хмельницького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *