ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано 17-річного вимагача

|

17-річний львів’янин звернувся до Залізничного райвідділу міліції із заявою про те, що учень ВПУ протягом півроку вимагає у нього гроші, періодично б’ючи. Відтак правоохоронці затримали 17-річного юнака, проти якого порушена кримінальна справа за частиною статті 189 ККУ „Вимагання”. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Як зазначив потерпілий у своїй заяві, візуально-знайомий йому хлопець за вказаний час періодично вимагав у нього від 20 до 200 гривень. Зазвичай він вимагав гроші один раз в кінці тижня, а переважно тоді, коли юнак отримував стипендію. Хлопець був дуже наляканий і для того, аби його більше не били змушений був віддати свої документи.

Проте зранку 13 вересня додому до потерпілого подзвонив невідомий і сказав: „Якщо ти до 18 години не принесеш грошей, то ми відправимо тебе в реанімацію”.

Відтак завдяки оперативно-розшуковим заходам, працівники карного розшуку Залізничного РВ м.Львова затримали при передачі 200 гривень 17-річного мешканця міста Броди, який навчався на третьому курсі Львівського ВПУ.

Затриманому загрожує позбавлення волі на термін до 5 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *