ОСТАННІ НОВИНИ

„Заньківчани” готуються до активних реставраційних робіт

|

З початку нового року театр ім.М.Заньковецької планує зробити „прорив” у ремонтно-реставраційних роботах – повідомив директор театру Андрій Мацяк. За його словами, до пошуків коштів для театру активно долучилися місцеві та народні депутати.

„З 2002 року держава виділяє нам кошти, однак проти 200 мільйонів, які необхідні для ремонту всієї споруди, ці гроші виглядають дуже мізерними. На сьогодні до вирішення нашої проблеми активно долучилися депутати Львівської міської ради. Вони планують закласти на наступний рік кошти для відселення мешканців з восьми квартир, що дозволить реставрувати всю споруду” – повідомив А.Мацяк.

За його ж словами, „вибити”з держбюджету трохи більші кошти намагаються і депутати Верховної Ради України від Львівщини. „За моїми даними на столі у Президента уже лежить проект ремонтно-реставраційних робіт. Днями він має бути підписаний,”- розповів директор театру.

Наступного року в рамках капітального ремонту керівництво театру планує встановити власну котельню, покращити звук та освітлення. Окрім цього, „заньківчани” уже шукають нове приміщення, де можна буде проводити репетиції та виступати в період ремонтних робіт. Як альтернатива уже розглядається палац на площі Петрушевича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *