ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина посіла п’яте місце на VII літній Універсіаді

|

Львівщина посіла п’яте місце на VII літній Універсіаді, участь у якій взяли 27 учасників. Про це повідомила начальник учнівського спотивного відділу Львівського обласного управління фізичного виховання і спору міністерства освіти України Емілія Лейбюк.

Львівщину у 29 видах програми представляли 420 спортсменів та 58 тренерів із семи навчальних закладів. Вихованці Львівського інституту фізкультури посіли третє місце у змаганнях першої категорії (серед інститутів фізкультури), а НУ „Львівська Політехніка” посів третє місце серез ВНЗ третьої категорії (ВНЗ з кількістю студентів до 30 тисяч). Загалом у змаганнях взяли участь представники близько 250 навчальних закладів третього-четвертого рівнів акредитації.

За словами Емілії Лейбюк, у рамках універсіади у Львові проходили змагання з шахів (львів’яни посіли 1 місце), настільного тенісу (2 місце), фехтування (3 місце), баскетболу, футзалу. Призові місця представники Львівщини посіли також у змаганнях з важкої атлетики, водного поло, карате та стрільби з лука.

Офіційне закриття Універсіади повинне було відбутися сьогодні, але через низку причин його перенесли на середину жовтня. Переможців та призерів змагань, а також їхніх тренерів нагородять грошовими призами, грамотами та медалями, повідомляє „Гал- info ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *