ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця підтримала пенсіонерів на шість мільйонів гривень

|

Соціальні програми Львівської залізниці сьогодні охоплюють майже кожного пенсіонера зі стажем роботи у галузі від трьох і більше років. Відтак за перше півріччя цього року щомісячну адресну матеріальну допомогу отримали 37 тисяч 867 пенсіонерів на загальну суму 5 мільйонів 917 тисяч гривень -повідомив прес-центр Львівської залізниці.

У підвищених розмірах – “Почесним залізничникам” та “Заслуженим працівникам залізничного транспорту” – 491 особі на суму 81 тис яча гр ивень . Середньомісячна сума адресної допомоги складає понад 1,5 м ільйона гривень.

Безкоштовним медичним страхуванням охоплено 36 тисяч 939 пенсіонерів. За І півріччя 2005 року витрати становили 1 мільйон 890 тис яч гр ивень . Тільки за І півріччя 2005 року надали матеріальну допомогу на лікування, проведення операцій та придбання медикаментів – 436 пенсіонерам на суму 89 тис яч гривень .

Під час Всеукраїнської благодійної акції “ Милосердя ” до Міжнародного дня людини похилого віку керівництво залізниці та дорожнього комітету профспілки відвідали ветеранів , що мешкають у Будинку ветеранів – залізничників у Чопі . Ї м вручили подарунки, організували святковий концерт за участю артистів Львівської філармонії та святкове застілля.

Згідно з Колективним договором залізниця 219 самотнім інвалідам війни та праці залізничного транспорту надано безкоштовне користуванням телефонним зв’язком; виконано поточні ремонти житла інвалідам війни, котрі мешкають у житловому фонді залізниці. Побутовим паливом забезпечено 245 ветеранів на суму 60 тис яч гр ивень .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *