ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтеплоенерго” оголошує акцію для ЖЕКів-боржників

|

Кожен ЖЕК має можливість отримати грошовий подарунок – 5% від суми погашених боргів за умови, якщо розрахунок буде здійснено на 100% до першого жовтня. Випробувавши усі можливі впливи на боржників, керівництво підприємства сподівається, що така акція заставить споживачів швидше розраховуватись з боргами – повідомила прес-секретар „Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин.

Ідея такого роду акції з’явилась в результаті низького рівня розрахунків ЖЕКів перед МКП „Львівтеплоенерго”. Як наслідок, підприємство не має змоги закупити газ, для підігріву води і укласти з газопостачальними підприємствами угоди на опалювальний період.


Якщо механізм спрацює, то таким чином, Львівтеплоенерго зможе повернути свої гроші за минулий опалювальний сезон, а це 4 млн 190 тис.грн., що дасть можливість погасити борг і укласти на опалювальний період договори з ДК „Газ україни” і без проблемно почати в опалювальний сезон виготовлення теплової енергії для мешканців міста.

Акція носить соціальний характер, адже від успішності її проведення залежить те, наскільки якісні послуги отримуватиме мешканець міста.

Акція проводиться для ЖЕКів, які мають заборгованість перед

МКП „Львівтеплоенерго” . Визначення ЖЕКів які отримають за погашений борг бонус в розмірі 5% від боргу відбудеться на наступний день після закінчення акції , тобто другого жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *