ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко збирається довести, що В`ячеслава Чорновола убили

|

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що експертиза у справі загиблого лідера Народного руху В’ячеслава Чорновола доведе, що загибель була навмисним убивством.

«Я думаю, що експертиза дасть відповідь, що це було не випадкова ДТП, а політичне убивство», – сказав Луценко журналістам у п’ятницю, повідомляють «Українські Новини».

За його словами, результат експертизи очікується незабаром.

Луценко повідомив, що відразу після його призначення на посаду міністра до нього звернувся нинішній лідер Народного руху Борис Тарасюк із проханням відновити розслідування справи Чорновола.

За словами Луценка, після того, як справа була відновлена, слідчі провели безліч оперативних заходів, зокрема, ексгумацію тіла водія КамАЗу, з яким зіткнувся автомобіль Чорновола.

Нагадаємо, що в серпні слідча комісія Народного Руху України заявила про готовність передати Генеральній прокуратурі матеріали розслідування загибелі лідера партії В’ячеслава Чорновола.

18 липня Генпрокуратура забрала в Міністерства внутрішніх справ розслідування кримінальної справи за фактом загибелі Чорновола.

4 квітня Генпрокуратура відновила розслідування загибелі Чорновола.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *