ОСТАННІ НОВИНИ

Розширено повноваження керівників підрозділів митного оформлення

|

Повноваження керівників підрозділів митного оформлення згідно з наказом в. о. начальника Львівської митниці Миколи Криворучка розширені з 7 вересня. Всього скореговано вісім повноважень, які раніше належали винятково до компетенції начальника митниці. Про це повідомила прес-служба Львівської митниці.

За новими умовами до компетенції керівників підрозділів передані повноваження надавати дозволи на митне оформлення товарів із застосуванням тимчасової або неповної декларації, на оформлення в режимі ввезення (вивезення) контейнерів, піддонів, упаковки, а також будь-яких інших товарів, що ввозяться (вивозяться) у зв’язку з будь-якою комерційною операцією, і ввезення яких саме по собі не є комерційною операцією.

Керівник митного підрозділу тепер має також право самостійно надавати дозволи на оформлення товарів митної вартості до 100 євро, деяких груп товарів за спрощеною процедурою, на зберігання підприємствами під митним контролем окремих товарів, увезених на територію України, що потребують спеціальних умов зберігання, при скеруванні запитів до Львівської лабораторії з експертного забезпечення митних органів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *