ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти не можуть скористатися своїм правом на пільговий проїзд

|

З вересня біля залізничних квиткових кас виникає чимало конфліктних ситуацій під час оформлення студентських квитків . Оскільки більшості студентів навчальні заклади ще не видали нових студентських квитків , касири не можуть оформитиїм пільговий проїзд – повідомив прес-центр Львівської залізниці.

З’ясовуючи ситуацію, Укрзалізниця звернулася до Міністерства освіти і науки України. На запит надійшов лист-відповідь “Про забезпечення студентськими та учнівськими квитками” за підписом заступника міністра А. Г. Богомолова, в тексті якого сказано: “При відсутності у студентів та учнів студентських та учнівських квитків державного зразка вони не можуть скористатися своїм правом на пільговий проїзд”. Це підтверджується і телеграмою заступника начальника Головного пасажирського управління Укрзалізниці Івана Карп’яка.

Таким чином, студенти та учні, які не мають названих документів державного зразка, не можуть скористатися пільговим проїздом на залізниці. Адже д окументом, що дає право на пільговий проїзд студентам та учням на залізничному транспорті, є лише студентський та учнівський квиток державного зразка, і у жодному разі не довідки з місця навчання чи залікові книжки.

Молодим людям, які дозволяють собі некоректні обурення на адресу касирів квиткових кас, Львіська залізниця радить скерувати свої емоції до ректоратів, деканатів та дирекцій тих навчальних закладів, які не забезпечили їх документами державного зразка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *