ОСТАННІ НОВИНИ

«Книгою форуму 2005» стала «Україна на стародавніх картах»

|

Учора ввечері відбулася урочиста церемонія відкриття 12-го Форуму видавців, під час якої відзначили переможців конкурсу дитячого читання та вручили відзнаки тим видавництвам, чиї книги вибороли звання «Книга Форуму 2005». Гран-прі журі присудило книзі «Україна на стародавніх картах» (ДНВП «Картографія», м. Київ).

Журі також визначило дванадцять кращих книг форуму, присудило сім спеціальних відзнак та п’ять відзнак за вагомий внесок у становлення та розвиток українського книговидання. Чотири персональні відзнаки встановила президент Форуму видавців Олександра Коваль і ще одну – дитяче журі. Загалом за звання «Книга форуму 2005» цьогоріч змагалося понад 500 видань.

Церемонію відкриття Форуму та нагородження книг-переможців відвідало чимало іменитих персон. Зокрема, прийшла Алєксандра Марініна, Іван Драч, Роман Лубківський, представники обласної та міської влади. Загальне враження псували хіба що недолугі жарти ведучих і те, що сама церемонія, яку «охрестили» «форумним весіллям» нагадувала найкращі зразки шароварщини. Ведучі додумалися навіть до того, що пустили у зал пляшку горілки та пропонували присутнім співати «ай-яй-яй, ой-йой-йой», повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *