ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" зустрілися з вболівальниками

|

Футбольнийклуб„Карпати” 13 вересня провівсвою традиційну зустріч з уболівальниками клубу. Уболівальники зблизька побачили своїх кумирів, команда отримала заряд позитивної енергії, тренери могли оцінити свою роботу у зеркалі уболівальницьких симпатій, а керівництво клубу – зрозуміти людей, для яких відбувається футбольне дійство, їх потреби та бажання.

Зустріч розпочалася з вітального слова генерального директора клубу Богдана Федоришина, яке цього разу було повністю орієнтоване на уболівальників. Він запевнив їх у своїй готовності до діалогу та розповів про „відкритий офіс” клубу, який з’явиться у Львові вже у жовтні.

Головний тренер команди Юрій Дячук-Ставицький намагався пояснити уболівальникам, що „Карпати”, звичайно ж вийдуть у вищу лігу, але своїм, карпатівським шляхом. Тобто, кількість „варягів” у команді не буде збільшуватися, а добрих гравців клуб виховає самотужки, з тих перспективних хлопців, які зараз є у команді.

На зустрічі вболівальники мали нагоду переглянути на великому екрані відеознайомство з командою, а також звіт про свіжий виїзний матч з київською „Оболонню”. Футболісти – новачки клубу урочисто отримали свої зелено-білі футболки. Один з уболівальників прочитав вірша, який присвятив „Карпатам” майбутнього – вищоліговій команді-чемпіону. Відповідали футболісти, тренери та керівництво клубу і на численну кількість запитань, які задавали уболівальники. Карпатівських шанувальників безумовно цікавила інформація про те, чи не залишать львівський клуб Максим Фещук та Аляксєй Сучков. Обидва футболісти сказали, що хочуть залишитися в „Карпатах”, але вищолігових. Проте, зазначили провідні гравці клубу, остаточно це питання буде вирішуватися по завершенні першого кола першості.

На закінчення відбулася імпровізована „футбольна” зустріч команди із вболівальниками. Спочатку бажаючі змогли спробувати забити пенальті Шусту та Мартищуку у спеціально підготовлені ворота зменшених розмірів, сконстрюйованих в карпатівських зелено-білих кольорах. Багатьом з уболівальників вдалося пробити наших воротарів. А закінчував серію трирічний син Аляксєя Сучкова, якому вдалося переграти Юрія Мартищука. По тому, умільці із залу пожонглювати м’ячем вийшли на сцену і намагалися переграти власноруч обраних футболістів-опонентів. Але Євген Шмаков, Олег Веприк, Максим Фещук та Аляксєй Сучков, як і очікувалося, не дали вболівальникам себе пережонглювати.

Переможців та учасників конкурсів нагородили клубною атрибутикою та квитками на кубковий матч „Карпат” з „Чорноморцем”, інформує департамент інформації та PR ПП “Карпати Спорт Маркетинг”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *