ОСТАННІ НОВИНИ

Форум видавців отримає статус міжнародного книжкового ярмарку

|

З наступного року Форум видавців, ймовірно, стане уже міжнародним книжковим ярмарком. Принаймні у цьому сьогодні, 15 вересня, журналістів запевнив заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко. Під час прес-конференції з нагоди 12 Форуму видавців він запевнив: «Наші міжнародні контакти говорять про те, що ми зможемо це зробити». Оргкомітет з підготовки 13 Форуму видавців створено уже зараз.

Те, що Форум розростається, сумнівів не викликає ні в кого. Станом на 9.00 сьогодні до участі у ньому зголосилося понад 600 учасників. А програма Форуму налічує понад 240 заходів. Окрім Палацу мистецтв, події ярмарку «окупували» увесь центр міста, починаючи з музеїв і ВНЗ і закінчуючи проспектом Свободи, на якому розташувалися кількадесят торгових яток.

«Ми розширюємося і я сподіваюся, що за кілька років у місті не буде жодної «не окупованої» території, – зазначила президент Форуму видавців Олександра Коваль. – Маю надію, що захід розростеться у часових рамках і триватиме цілий рік».

Однак такий стрімкий розвиток Форуму не заперечує собою проблеми книговидавництва загалом. Саме про них будуть говорити протягом наступних трьох днів на «круглих столах». Особливу увагу організатори хочуть звернути на проблему дитячого читання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *