ОСТАННІ НОВИНИ

Сесія міськради так і не розпочалася

|

Друга спроба розпочати засідання сесії Львівської міської ради після літньої відпустки завершилася безрезультатно. Депутати та міський голова, незважаючи на переговори та майже двогодинні дебати, не змогли дійти згоди щодо порядку денного.

Депутат міськради Богдан Бедрило від імені своїх колег звернувся до міського голови із пропозицією сформувати порядок денний, який би мав складатися з чотирьох пунктів:

1. Про підготовку міста до осінньо-зимового періоду.

2. Про хід виконання міського бюджету.

3. Про використання коштів на 750-річчя міста.

4. Про виконання міським головою ухвал Львівської міської ради.

Однак Любомир Буняк заявив, що право формувати порядок денний є виключно в його компетенції, а депутати можуть лише вносити свої прозиції і доповнювати його. Відтак на голосування було поставлено порядок денний, запропонований міським головою, але його підтримало лише 17 депутатів.

Секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик, намагаючись налагодити конструктивну роботу у сесійній залі, заявив, що проблема полягає не в порядку денному. „Це справа взаємної довіри депутатського корпусу і міського голови”, – сказав Сірик. Він також запропонував компроміс: прийняти за основу порядок денний голови, у якому першими чотирма пунктами були б питання, запрпоновані депутатами.

Повторну пропозицію переголосувати за порядок денний підтримало лише 19 депутатів. Відтак міський голова оголосив перерву до 22 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *