ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник віддасть народові "Богдан" Федоришина

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник планує виграти в суді у львівського підприємця Богдана Федоришина концерн „Богдан” та передати його громаді Львова.

„Я буду дуже щасливий, коли я зроблю дуже великий позов, і якщо Господь Бог і закон допоможе мені виграти, то чого б не передати лікарню „Богдан” місту Львову. Виграти в суді собі і передати львівській громаді. Чого не передати? Що помішає місту Львову „Богдан”? А, можливо, „Гранд готель”, якщо він власник. Хоча він не власник”, ― сказав Петро Олійник.

Як повідомлялося, 4 липня львівський підприємець, почесний консул Грузії у Львові, член ВО „Батьківщина” Богдан Федоришин оприлюднив розшифровку аудіозаписів, які свідчать про корупцію керівництва області.

У записах згадуються голови Львівської ОДА Петро Олійник, екс-голова Львівської ОДА Степан Сенчук, екс-начальник Західної регіональної митниці Тарас Козак.

12 вересня підприємець оприлюднив ще одну порцію аудіозаписів і назвав одного із співрозмовників – екс-начальника УМВСУ у Львівській області Олега Сала.

Богдан Федоришин звернувся у правоохоронні органи із проханням перевірити факти, наведені в записах, повідомляє “Прес-Тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *