ОСТАННІ НОВИНИ

Партію „Зелена планета” презентували у Львові

|

Здоров ’ я природи, людини та суспільства – головна мета Української партії „Зелена планета”, презентація якої пройшла сьогодні у Львові. Відтак за умови проходження до Верховної Ради України першим кроком партійців буде прийняття Кодексу здоров ’я суспільства. Про це під час презентації повідомила голова партії Наталія Зубицька-Земна.

На її думку, у цьогорічних парламентських перегонах «Зелена планета» має шанс отримати близько 4-5 відсотків голосів виборців. Що ж стосується блокування з іншими політичними силами, то пані Зубицька-Земна ще не визначилася із цим питанням. Проте вона заявила, що опонентів серед політпартій України не бачить, а тому готова до співпраці зі всіма партіями, які поділятимуть ідеї «Зеленої планети». Крім цього голова повідомила, що її партія підтримує Президента України, а державною мовою визнає лише українську.

Українська партія «Зелена планета» планує боротися з рекламою алкоголю та тютютну, а Президентові хоче запропонувати оголосити 2006 рік «Роком Здоров’я».

Львівська обласна організація «Зеленої планети» нараховує 625 членів, а загалом по Україні їх зареєстровано близько восьми тисяч. Це переважно лікарі, студенти, пенсіонери, а також люди, які звертаються до народної медицини. На сьогодні установчі конференції партії пройшли майже у всіх обласних центрах України за винятком чотирьох Східних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *