ОСТАННІ НОВИНИ

Олена Бей очолила Громадську колегію при ДПА області

|

Керівник Центру підтримки бізнесу “Нью Бізнет” Олена Бей обрана головою Громадської колегії при ДПА у Львівській області. Як передає прес-центр ДПА у Львівській області, це відбулося учора під час засідання колегії. Голову та її заступника – Олександра Кільдіярова, генеральний директор ТзОВ «Компанія «Алекс», було обрано таємним голосуванням.

Вітаючи з обранням керівників Громадської колегії, Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк висловив сподівання, що новостворений дорадчий орган забезпечить зворотний зв’язок із платниками податків нашого регіону, дозволить публічно обговорювати та вирішувати наболілі питання в стосунках податківців та підприємців а також спільно готувати пропозиції до проектів нормативних документів, що регулюють сплату податків.

Голова Громадської колегії Олена Бей розповіла про своє бачення роботи на цій посаді та запропонувала перелік питань, які потребують першочергового розгляду на засіданнях Громадської колегії. Наступне засідання Громадської колегії при ДПА у Львівській області призначене на 11 жовтня 2005 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *