ОСТАННІ НОВИНИ

«Універсальна» першa в Україні досягнула «Визнання досконалості у Європі»

|

Групою експертів першого міжнародного турніру з якості країн Східної та Центральної Європи «Відкритий кубок УАЯ» було визнано, що у відповідності з Моделлю досконалості Європейського фонду управління якістю (ЄФУЯ) ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» перебуває на рівні 400-425 балів, повідомляє прес-служба компанії.

Згідно зі схемою рівнів досконалості ЄФУЯ, це значення відповідає рівню «Визнання досконалості у Європі», що засвідчує повноцінний європейський рівень управління якістю у компанії.

Українська асоціація якості звернулась до Європейського фонду управління якістю з клопотанням про видачу Страховій компанії «Універсальна» сертифіката «Визнання досконалості у Європі». Звернення було задовільнено, урочисте нагородження та вручення сертифіката генеральному директору Наталії Безбах відбудеться на 5-й Міжнародній конференції країн Центральної та Східної Європи «Національні програми якості та національні нагороди якості – інструменти розвитку національних рухів за якість та досконалість», що відбудеться з 21 по 23 вересня у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *