ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємцям з „Ринку Мамедова” погрожують?

|

Підприємцям створеного у липні цього року ПТ „Наш ринок” (колишнього „Ринку Мамедова”) погрожують закрити їхні торгові точки на ринку. Причиною цього, на їхню думку, є намагання припинити самоорганізацію підприємців. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції у Львівському прес-клубі реформ заявила генеральний повірений ПТ „Наш ринок” Еліна Карачевська.

За її словами, такі погрози лунають зі сторони працівників УДСБЕЗ Шевченківського РВС та певних приватних осіб. На запитання про те, хто є ініціатором таких дій проти підприємців ПТ „Наш ринок” пані Карачевська відповіла: „Цією людиною є той, хто згідно з останнім числом „Урядового кур’єру” отримав орден „За заслуги” III ступеню”.

Відтак підприємці побоюються, що під час розгляду питання щодо надання території ринку в оренду ПТ „Наш ринок” депутати, зважаючи на можливий тиск, приймуть негативне рішення. Крім цього вони вимагають, аби була скасована ухвала міської ради „Про погодження приватному підприємцю Мамедову Н. Б. О. місця розташування та надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки на вулиці Ярослава Раппопорта, 8 у м. Львові”, оскільки він перебуває у міжнародному розшуку, а самі підприємці ПТ „Наш ринок” хочуть напряму співпрацювати з органами місцевого самоврядування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *