ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА переслідують однопартійців Тимошенко?

|

У Львівській ОДА переслідують державних службовців, які є членами партії «Батьківщина», – повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова ЛМО «Батьківщина молода» Роман Любицький.

За його словами, переслідування за партійною приналежністю здійснюється не без відома, зокрема, заступника голови Львівської ОДА Тараса Батенка. «Так, 1 липня працівників обласного управління культури було повідомлено про реорганізацію структури. Натомість пройшло два місяці, а людей не звільняють, і вони далі ходять на роботу. 7 вересня Тарас Батенко викликав заступника начальника управління культури Юрія Корчинського, члена «Батьківщини», і порадив йому написати заяву про звільнення за власним бажанням, не пропонуючи при цьому фактично нічого. Мені відомо, що вже є розпорядження голови області, яким призначено нових заступників начальника управління культури, а саме Клімашевського і Шатинську, хоча начальником управління таки залишиться пан Мазурик, який є креатурою Миколи Гориня. До речі, він на роботі з’являється зрідка, переважно перебуває на лікарняному, а функції начальника виконує пані Шатинська», – зазначив Роман Любицький.

Він називає такі пертурбації підкилимними іграми, мета яких усунути від влади представників «Батьківщини». «Такі дії нинішньої влади схожі на ті, що відбувалися за попереднього режиму. Такого ніхто не очікував», – зауважив Роман Любицький.

Він повідомив, що написати заяву про звільнення за власним бажанням вимагають і від завідувача районного відділу освіти Перемишлянського району, головного лікаря Перемишлянської районної лікарні, начальника відділу внутрішньої політики Перемишлянської РДА. «Сумно усвідомлювати, що звільнення цих людей пов’язано з їх членством у партії «Батьківщина»», – резюмував Роман Любицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *