ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія облради підготувала рішення про відведення землі для дороги Львів-Броди

|

Комісія з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою під головуванням Ярослава Янишина підготуваласьогодні три важливі питання до розгляду сесії облради.

Згідно із зверненням першого заступника начальника служби автодоріг П.Шпитака Комісія винесе на розгляд президії погодження розташування земельних ділянок для будівництва концесійної автодороги Львів-Броди на території Бродівського, Буського та Кам’янка-Бузького районів. За попереднім підрахунком в бюджети трьох районів надійде понад 500 тис. грн. компенсації за вилучення земельних ділянок під майбутню дорогу. Свою згоду на будівництво вже дало керівництво відповідних сіл і районів. Ще у березні 2005 року Львівська обласна рада розглянула звернення ВАТ “ВНК “Розточчя СТ” і вирішила погодити проектування та будівництво концесійної автодороги Львів-Броди на підставі концесійного договору між Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодор) та ВАТ “Виробничо-наукова компанія “Розточчя СТ”. Службі автомобільних доріг у Львівській області разом із концесіонером було доручено підготувати матеріали вибору земельної ділянки та подати їх на погодження облрадою.

На розгляд депутатів земельна комісія також винесе питання відведення землі ВАТ “Кар’єроуправління” під розширення піщаного кар’єру площею 7 га в Яворівському районі. За словами Валентини Спиш, сільського голови Домажирова, підприємство надає селу широку спонсорську допомогу. Зокрема, вже цьогоріч було відремонтовано сільську дорогу на суму 550 тис. грн. і згідно з угодою, ремонт продовжуватимуть далі.

Комісія також погодила проект виділення земельної ділянки ЗАТ “Кераміка” Львівського керамічного заводу площею 7,6 га, повідомляє прес-служба облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *