ОСТАННІ НОВИНИ

Збори акціонерів "Львівобленерго" пройдуть 5 жовтня

|

НАК „Енергетична компанія України” скликає чергові загальні збори акціонерів ВАТ „Львівобленерго” на 5 жовтня. Про це повідомив представник львівської енергопостачальної компанії.

На збори буде винесено загалом 12 питань, у т.ч. звіти про роботу „Львівобленерго” у 2001-2004 рр., порядок розподілу прибутків за 2001-2004 рр., затвердження нормативів розподілу прибутку за 2005 р., вибори голови і членів спостережної ради, правління і ревізійної комісії, затвердження реєстратора.

Як повідомлялося, призначені на 21 березня цього року повторні загальні збори акціонерів „Львівобленерго” не відбулися у зв’язку з відсутністю кворуму: для участі в зборах зареєструвалися всього 55,5% акціонерів при мінімально необхідних 60%.

Проведення зборів заблокували акціонери, наближені до російського бізнесмена Костянтина Григоришина, — компанії Bikonitia Enterprises Ltd. та Lavra Investment Ltd. (в сукупності володіють 38,69% акцій „Львівобленерго”).

Востаннє загальні збори акціонерів „Львівобленерго” відбулися у 2001 році.

ВАТ „Львівобленерго” є основним постачальником електроенергії у Львові та області. Статутний фонд — 48 493 080 грн. Належить до приватизованих обленерго. У власності держави перебувають усього 26,98% акцій компанії.

У 2004 р. „Львівобленерго” отримало 28,7 млн. грн. чистого прибутку, повідомляє”Прес-Тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *