ОСТАННІ НОВИНИ

276 боржників вирішли заплатити борги за тепло „замороженими” заощадженнями

|

Із 41 тисячі особистих рахунків, які були відкриті на боржників МКП „Львівтеплоенерго”, завдяки пільгам наданим постановою кабміну, скористалось лише 276 чоловік, які принесли у Львівтеплоенерго чеки з Ощадбанку, що засвідчують погашений борг в сумі 306 395грн, передає прес-служба МКП „Львівтеплоенерго”. А загалом у МКП „Львівтеплоенерго” за довідками про борг звернулось 755 чоловік.

Для ефективнішої роботи з мешканцями міста, які мають заборгованість перед МКП „Львівтеплоенерго” на підприємстві, у кожному районі міста працює абонентський відділ, працівники якого надають повну інформацію про заборгованість мешканців, і консультації щодо якнайшвидшого її погашення за рахунок вкладів у колишньому Ощадбанку СРСР.

Повне погашення заборгованості споживачів завдяки старим заощадженням гарантувало б можливість МКП „Львівтеплоенерго” розрахуватись з боргами перед газопостачальними підприємствами. Оскільки пільгова постанова фінішує вже 15 листопада, є підстави говорити, що борг споживачів тепла, який становить 42 млн. грн. не буде погашений в повному обсязі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *