ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада подала апеляційну скаргу на рішення суду щодо земельної ділянки, купленої компанією „Метро”

|

Міська рада подала апеляційну скаргу на рішення суду щодо земельної ділянки, купленої компанією „Метро”, повідомив учора під час прес-конференції заступник міського голови з питань землеустрою та містобудування Василь Лозинський. За його словами, питання про час судового засідання буде вирішуватися сьогодні. Водночас, він повідомив, що по суті позов підприємця Кіха до міської ради буде розглянуто 5 жовтня.

Василь Лозинський також повідомив, що попри судову заборону роботи на цйьому об’єкті тривають, бо там є уклоадені угоди з субпідрядниками. „Сьогодні туди прибуло 60 вагонів щебню» – сказав він. За словами В.Лозинського, ця справа сьогодні вже дійде до самого президента, адже йдеться про інвестиційний клімат в Україні.

Нагадаємо, що підприємець Павло Кіх звернувся в Господарський суд області з позовом про визання недійсними результатів земельного аукціону від 29 червня, під час якого було продано земельну ділянку на перетині вулиць Збиральної-Городоцької.

22 серпня Господарський суд Львівської області за заявою позивача ухвалив перше рішення в справі. Згідно з ним, до вирішення справи по суті Львівській міськраді, Залізничній райдержадміністрації, Львівському обласному комунальному бюро технічної інвентаризації й експертної оцінки, іншим органам і юридичним особам заборонено укладати та реєструвати договори й інші правовстановлювальні документи, пов’язані з переходом власності на земельну ділянку на вулицях Городоцькій – Збиральній. На зазначеній територій також заборонено проводити проектні та будівельні роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *