ОСТАННІ НОВИНИ

Федоришин знову звинувачує Олійника у корупції

|

Підприємець і потенційний претендент на посаду міського головиБогдан Федоришин знову звинувачує голову ЛОДА Петра Олійника у корупції. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції. За словами Б.Федоришина, оприлюднюючи улітку записи розмов, у яких, на думку Б.Федоришина, йшлося про корупцію серед вищих посадовців ЛОДА, він розраховував на іншу реакцію з боку правоохоронних органів, однак поки він отримує лише відписки.

Під час прес-конференції Б.Федоришин подав той же запис, оприлюднивши у ньому два прізвища – своє і екс-начальника обласної міліції Олега Сала. Відтак у списку залишився лише один невідомий. “У цих записах є інформація про замах на цю особу, тому я не оприлюднив її прізвища”, – сказав Богдан Федоришин. За його словами, незабаром ця людина сама зустрінеться із журналістами і розповість про корупцію в керівництві ОДА.

Крім того, журналістам роздали віддрукований список кримінальних справ, відкритих правоохоронними органами упродовж першого півріччя минулого року. Усі вони мають дотичність до вугільної галузі Львівщини і, як вважає Б.Федоришин, до цих справ причетний Петро Олійник. Однак достеменно відомо, що більшість із цих кримінальних справ були порушені власне після депутатських запитів Петра Олійника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *