ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівтрансгаз” провів газопровід до Польщі

|

Управління магістральних газопроводів „Львівтрансгаз” здав до вжитку газопровід Устилуг-Грубешів (Польща). Як передає прес-служба НАК „Нафтогаз України”, урочиста церемонія відбулася минулої суботи.

Орієнтовна вартість газопроводу “Устилуг-Грубешів” складає 68,9 млн. грн. Замовником робіт є управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України”. Роботи виконувалися будівельно-монтажним управлінням УМГ “Львівтрансгаз” (лінійна частина газопроводу), ТОВ “Газтехком” (монтаж газорозподільної станції та пункту виміру газу) та ТОВ “Спецремкомплект” (облаштування систем зв’язку). Фінансування здійснювалося власним коштом компанії.

Спорудження газопроводу Устилуг-Грубешів було передбачено Меморандумом між НАК „Нафтогаз України” та польською державною нафтогазовою компанією Polskie Gornictwo Naftowe I Gazownictwo S.A. (PGNiG), який було підписано у квітні 2004 року. Спорудження газопроводу розпочалося в 2003 році. У рамках проекту було збудовано газопровід-відвід від системи Івацевичі-Долина в районі с. Зимно Володимир-Волинського р-ну до м. Устилуг загальною довжиною 20,02 км (діаметр труби – 325 мм) та 460-метрове відгалуження для подачі газу у м. Устилуг та довколишні села (діаметр – 150 мм), пункт заміру газу, систему електрохімзахисту та лінію технологічного зв’язку, а також 460-метровий перехід газопроводу під рікою Західний Буг (спільно з польською стороною). Газ на газорозподільну станцію для газифікації Устилуга та довколишніх сіл буде подано до кінця листопада 2005 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *