ОСТАННІ НОВИНИ

Профільна комісія оглянула спортивні об’єкти, що можуть бути передані „Карпатам”

|

Учора комісія облради з питань культури, духовного відродження, ЗМІ, молоді і спорту провела огляд спортивних об’єктів, які депутати відмовились внести у статутний фонд ВАТ “Клубного професійного футболу “Карпати”, передає прес-служба Львівської облоасної ради.

Нагадаємо, 23 червня 2005 року не було прийняте рішення сесії, в якому йшлося про: нежитлові приміщення першого поверху будинку №14 по вул. Винниченка (площа 183.6 кв.м), будинки №7 і №9 по вул. Глінки (готель “Золотий лев”), базу відпочинку “Янів” у смт. Івано-Франкове та учбово-спортивну базу “Спартак” по вул. Інструментальна, 4 (заг. площа 7 га).

Однак комунальне підприємство облради “Нерухомість та майно” таки стало співзасновником ВАТ “Клуб професійного футболу “Карпати” і до наступної сесії повинно забезпечити експертну оцінку згаданих об’єктів. За те, чи передавати клубу “Карпати” майно, депутати голосуватимуть вже у кінці вересня.

Крім зазначених адрес депутати відвідали спортивну дитячу школу СДЮШОР “Карпати”, де навчають і готують юних футболістів. В Комісію надійшло звернення від батьків учнів про неналежну підготовчу базу, що ускладнює тренування.

“Просимо Вас вирішити питання передачі на баланс чи в довгострокову оренду школі або ФК “Карпати” наявні нижні та верхні поля в районі стадіону “Україна” та земельну ділянку автостоянки поруч” (цитата з листа). За словами директора школи, на цій території планується збудувати спортивний комплекс з готелем, тренувальними залами, класами, переодягальнями та методкабінетом. Комісія пообіцяла надати максимальну підтримку в цьому питанні і винести його на розгляд сесії.

Проте Комісія не підтримала передання “Карпатам” приміщення по вул. Винниченка, 14, висловивши ідею перенести сюди Управління фізкультури і спорту, яке зараз знаходиться на вул. Чупринки.
Таким же негативним був висновок й щодо бази відпочинку “Янів” у смт. Івано-Франкове Яворівського району.
Стосовно будівель на вул. Глінки, 7 і 9 та території бази “Спартак” депутати не прийняли остаточного рішення і ще з’ясовуватимуть ситуацію.

Окрім ФК “Карпати” на спортивну базу “Спартак” претендує колишній власник, а тепер правонаступник ЛОО ФСТ “Спартак”. Про це йдеться у листі до облради від 30 березня 2005 року. Організація відродилась у 2003 році і зараз планує повернути собі колишню базу. До 20 вересня Комісія розгляне усі обгрунтування щодо володіння базою “Спартак”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *