ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція "Батьківщина" за конструктивну роботу міськради

|

Депутат Львівської міської ради Андрій Лозинський озхвучив на сьогоднішній сесії заяву фракції “Батьківщина”, присвячену ситуації в міськраді. Текст заяви, підприсаної головою фракції Іваном Деньковичем,подаємо повністю:

“Шановна міська громадо, пане голово та колеги депутати!

Депутатська фракція Політичної партії “ВО “Батьківщина” заявляє про своє негативне ставлення до останніх подій на сесійних засіданнях у Львівській міській раді.

А саме рішуче виступає проти деструктивної роботи, яка з ініціативи деяких політичних сил, що представлені у депутатському корпусі Львівської міської ради, проводиться в напрямку дестабілізації ситуації в м. Львові, шляхом намагань заблокувати роботу сесії та виконавчих органів Львівської міської ради.

Фракція вважає за доцільне якнайшвидше припинити протистояння між окремими депутатськими групами, фракціями та міським головою і Виконавчим комітетом Львівської міської ради, і звертається до всіх політичних сил із закликом – терміново налагодити продуктивну роботу на засіданнях сесії Львівської міської ради, оскільки в м. Львові напередодні зимового періоду є дуже багато проблем, що потребують нагального вирішення, як з боку депутатського корпусу так і з боку виконавчих органів влади.

Враховуючи наведене вище, депутатська фракція Політичної партії “ВО “Батьківщина” нагадує депутатському корпусу про політичну відповідальність, перед мешканцями Львова за стан справ у місті, а тому закликає до конструктивної роботи на сесійних засіданнях з метою спільного вирішення проблем, які є в місті Львові.

Виборча кампанія ще не почалася, тому займатись політичним інтригами та дешевими РК-акціями ще не час”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *