ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк не знайшов спільної мови з "деструктивними елементами" і закрив сесію міськради

|

Сесія міської ради пообіді не відновила свою роботу. На початку засідання депутат Юрій Кужелюк зачитав узгоджену заяву 4-х фракцій – НРУ, УНП, НСНУ та ХДС – у якій міського голову Любомира Буняка було звинувачено у свідомому загостренні ситуації в міській раді.

Міському голові, зокрема, було поставлено у вину ігнорування рішень сесії міськради від 14 липня, постійне маніпулювання регламентом, прийняття виконкомом рішень, що порушують ухвали ради і викликають соціальну напругу в місті.

Депутати запропонували міському голові провести переговори з головами депутатських фракцій і груп для нормалізації роботи, узгодити порядок денний і лише після цього розпочати пленарне засідання. У протилежному випадку депутати вимагатимуть звіту міського голови про виконання ухвал міськради, аби на його основі дати оцінку діяльності Любомира Буняка.

Втім, депутатська заява особливого враження на Буняка не справила. „Ці заяви – це стрілянина з гармати по горобцях”, – заявив міський голова, і поставив на голосування затвердження порядку денного сесії. Обурені підписанти голосувати відмовились. Внаслідок чого за прийняття порядку денного за основу проголосувало лише 13 депутатів із 59 присутніх у сесійній залі.

Відтак на цьому спроба розпочати сесійне засідання завершилася. Любомир Буняк пообіцяв скликати сесійне засідання на наступний четвер, а принагідно виступити із власною заявою до мешканців міста, у якій дати належну оцінку усім „деструктивним елементам” у міській раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *