ОСТАННІ НОВИНИ

Кадрові зміни на 80% уже зроблені – Максимов

|

80% кадрових змін, що їх зпланував новий керівник Львівської міліції, уже виражені в наказах міністра. Про це повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов сьогодні під час прес-конференції.

Зокрема, йдеться про дестяь нових начальників райвідділів, а ще чотири перебувають на розгляді у міністерстві. Крім того, уже признчено нового першого зама – ним став Віктор Чепак, нового керівника УБОз – Василя Левицького та оперативної служби – Андрєва. В.о відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків став Возняк, а начальник цього відділу Доленко перебуває і його зам будуть звільнені. Також чекає зміна на начальника відділу оперативно-технічної служби. В.Максимов скромно обійшов увагою себе, але прес-секретар наголосив, що від сьогоднішнього дня його шеф позбувся додатка в.о – він тепер повноправний начальник.

За словами В.Максимова, зараз найбільші претензії до УБОЗ та відділу, що протидіє незаконному обігу наркотиків. “По ВБНОН жахливий стан, ішла фальсифікація матеріалів, особливо статистики” – сказав він. Крім того, офіцери цього підорзділу, за словами В.Максимова, підкинули наркотики якомусь наркоману. А потім вимагали від його родичів хабара за непритягнення того до кримінальної відповідальності. Їх затримали, але суд не дав санкції на їх арешт, проте слідство у справі триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *