ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівводоканал” відключає воду першим боржникам

|

Представники комунального підприємства “Львівводоканал” з понеділка розпочали відключення від мережі водопроводу тих мешканців міста, які найбільше заборгували за послуги водопостачання та водовідведення.

Від мережі водопроводу боржників від`єднують за допомогою установки «Спрут», яку винайшли працівники обласного державного комунального підприємства „Полтававодоканал”. За участі заступника генерального директора Євгена Гудименка та фахівців полтавського водоканалу водопостачання сьогодні відключили у двох помешканнях багатоповерхового будинку по вулиці Олени Степанівни, 23. За словами начальника служби збуту послуг „Львівводоканалу” Ольги Афансьєвої, мешканці однієї з „опломбованих” сьогодні квартир заборгували за воду 1 тисячу 700 гривень.

Загалом від мережеі водопроводу за допомогою полтавського пристрою уже відключені три квартири у Сихівському районі, сьогодні будуть відключені кілька помешкань у Залізничному районі, а завтра працівники водоканалу працюватимуть зі „Спрутом” у Франківському районі.

„За один рік використання пристрою ми зменшили борги перед нашим підприємством на 8 мільйонів” – розповів Євген Гудименко. За його словами, пристрій, винайдений його колегами, користується великим попитом. „Спрут” уже побував у Севастополі та Рівному, а після відвідин Львова полтавчани збираються до Києва та Калуша.

Орієнтовна вартість відновлення водопостачання для мешканців, яких відріжуть від води, становитиме 295-500 гривень. Однак, зробити це зможуть тільки фахівці полтавського водоканалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *