ОСТАННІ НОВИНИ

Томенко нацьковує львів`ян на компанію «Nemiroff»

|

Віце-прем’єр-міністр України Микола Томенко стверджує, що якщо інцидент з акцією компанії «Nemiroff» дійде до суду, то компанії, швидше за все, доведеться судитися з жителями Львова, а не з ним. Про це заявили в прес-службі Томенка, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Як зазначили в прес-службі, 29 серпня 2005 року до Томенка звернувся народний депутат України, обраний у 118-му виборчому окрузі міста Львова, Тарас Стецьків з проханням розібратися з ситуацією, що склалася в Львові 24 серпня 2005 року під час рекламної акції компанії «Nemiroff». Народний депутат проінформував Кабінет Міністрів про те, що до нього надходить велика кількість звернень від жителів Львова, обурених тим, що під час святкового концерту до Дня незалежності в Львові, що спонсорується компанією «Nemiroff», організатори реалізовували горілчані напої за заниженими цінами, які завдали значної шкоди здоров’ю жителів Львова.

У зв’язку з цим Віце-прем’єр-міністр України доручив Міністерству внутрішніх справ України, Держспоживстандарту і Львівській обласній державній адміністрації невідкладно розглянути приведені в зверненні факти і, за необхідності, вжити заходів, передбачених законодавством.

Нагадаємо, сьогодні відбулася нарада щодо опрацювання механізмів запобігання розповсюдженню і вживанню алкогольних напоїв під час проведення масових заходів. На нараді було ухвалене рішення невідкладно підготувати зміни до законодавства щодо поширення обмежень на розповсюдження і вживання слабкоалкогольних напоїв під час проведення масових акцій (концертів, спортивних заходів і т.п.) і подати їх для затвердження на засіданні Кабінету Міністрів. Також було доручено органам місцевої влади і місцевого самоврядування в місячний термін підготувати інформацію щодо порушень в цій сфері і контролювати виконання норм чинного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *