ОСТАННІ НОВИНИ

Романів закликає не проводити масових заходів перед ЛНУ ім.І.Франка

|

Заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів закликає не проводити масових мистецьких заходів на площі перед Львівським національним університетом ім.І.Франка. Сьогодні на прес-конференції вона повідомила, що не має реальних важелів впливу на організаторів концертів, однак готова на все, щоб переконати їх не проводити концертів перед ЛНУ.

„Я буду вмовляти організаторів, залучу до цього всі можливі громадські організації, робитиму все можливе, щоб переконати їх не проводити масових заходів перед університетом,” – заявила Ірина Романів.

За її словами, дуже часто фірми, з якими організатори акцій заключають договори на відновлення зелених насаджень та прибирання територій після концертів не виконують своїх зобов’язань. А це, звичайно, не подобається керівницву університету.

Тому заступник мера, зважаючи на неодноразові звернення представників університету, як альтернативний варіант площі перед університетом, пропонує парк культури ім.Б.Хмельницького. На її думку, це цілком можливо, адже в парку є чимало заасфальтованих майданчиків. „Щоправда, щоб повністю облаштувати парк до акцій такого типу потрібно ще чимало коштів,” – додала вона.

Першими подати приклад зголосилися організатои молодіжної вечірки для першокурсників „Х-модуль”, яка була заплановна на 11 число на площі перед ЛНУ ІМ.І.Франка. Незважаючи на уже виготовлені афіші, захід перенесено в парк культури.

перед Львівським національним університетом ім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *